(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

IMATE V TEJ GOSPODARSKI KRIZI PROBLEME Z EMBALAŽO?

 

PRIDITE K NAM IN MI VAM JIH BOMO VŠEČNO ZAPAKIRALI TER VAM IZ NJIH NAREDILI ODLIČNO PRILOŽNOST.

 

Govoriti o priložnostih v časih, v katerih se nahajamo, je težka, in za marsikoga celo bogokletna tema. Gospodarsko kolo se je upočasnilo in se nikakor ne želi ponovno zagnati. Zaradi posledic krize podjetja iščejo načine za zmanjšanje stroškov na področjih, za katera so v preteklosti menili, da so obrobna in nepomembna.

 

Današnje razmere je mogoče izkoristiti v smislu optimiranja procesov, reorganizacij in postavljanju novih vsebinskih temeljev za projekte - ideje, katerih izvedba bo po koncu krize za podjetje pomenila odskočno desko in vir konkurenčnih prednosti na trgu.

 

Pravega in zanesljivega partnerja spoznaš šele v težkih - kriznih časih, v situacijah, ko ne gre vse kot po maslu. Mi s svojimi strankami razvijamo partnerske odnose. Pomagati partnerju do zmage je naš recept, ki ga skozi naše projekte poizkušamo implementirati v odnose strankami. Tako je tudi naše svetovalno delovanje v teh časih lahko pomemben način, kako podjetja iščemo in najdemo odgovore na izzive današnjega časa.

 

Naš  nenehni cilj je biti konkurenčni, v odnosu do strank inovativni in predani. Zato naša razvojna skupina s svojimi znanji in izkušnjami na področju konstruiranja in izdelave embalaže iz valovitega kartona, ki  po potrebi vključujejo tudi zunanje partnerje, v tem času dodaja vrednost našim obstoječim in bodočim strankam.

 

Če imate težave kako hitro, ekonomično in všečno zapakirati vaš produkt - izdelek ali samo darilo, nam to sporočite in mi bomo z veseljem poskrbeli za to, da vaše probleme pretvorimo v nove priložnosti. 

 

Ko si boste zaželeli spremembe in nove embalaže za vaše izdelke, vam bomo v naši kartonaži z veseljem in strokovnim znanjem pomagali. Dizajn, materiale in zaščito vaših izdelkov vam bomo izdelali po vaših željah. Za končno zadovoljstvo pa izbrane izdelke dopolnimo z želenimi motivi – logotipi – sporočili v različnih tehnikah (barvni tisk, suhi žig, izsek ipd.).

Naše izdelke boste prepoznali po izvirni konstrukciji, dizajnu, naravnih materialih, kvalitetni izdelavi, podrobnostih – detajlih, popolnosti oblike. Iz njih veje duh prefinjenosti, popolne oblike in mehkoba dotika.

Izdelki izdelani za vas so prežeti z naravo, tradicijo, emocijami, eleganco, modernim dizajnom in harmonijo.

Posredujte nam sporočilo z vašimi problemi, idejami oz. razmišljanji in skupaj bomo poiskali rešitev v kvalitetni, ekonomični in všečni embalaži, ki bo v času, ko se svet vrti počasneje, dodala pospešek vašemu poslovanju.

 

Če ste do sedaj morali vi trkati na vrata potencialnih strank, bodo sedaj one klicale vas saj bo v vaši novi embalaži dovolj prostora za vse vaše produkte, katere ponujate svojim strankam.

 

USPEŠNI Z USPEŠNIMI

 

Zakaj se štejemo med uspešna podjetja? Preprosto! Ker sodelujemo z najboljšimi dobavitelji materialov  iz naše stroke. To nam zagotavlja, da vam vedno zagotavljamo izdelke preverjene kakovosti!

Najboljši nam zaupajo, zakaj nam ne bi še vi?

Zahtevajte obisk svetovalca.

 

MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja