(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

INOVATIVNOST

 

Na področju embalaže iz VK se nenehno trudimo biti drugačni od ostalih. Lahko bi rekli, da se ves čas malo poslovno odmikamo od podobnih podjetij v branži in s tem želimo motivirati zaposlene za doseganje boljših rezultatov. S svojo drugačnostjo po ne smemo pretiravati ampak težiti k drugačnosti, ki nam odpira vrata do novih idej in produktov ter nas s tem na trgu dela zanimive, prepoznavne in posebne. Na ta način smo nenehno v poslovni evoluciji, katera nam ne dovoli zaspati, se umiriti in obstati v sivem povprečju. Vsaka ura vložena v nove ideje je za nas investicija.

 

Nenehen razvoj je za nas evolucija - naš način preživetja in vir ustvarjanja.

 

Kot posledica krize se je na trgu pojavil novi moment, saj v okolju, kjer živimo in delamo vse večjo težo dobivajo naši kupci – stranke. Podjetje in vsi zaposleni se tega zavedamo in od samega začetka skrbimo za naše stranke. Kupci in tudi njihovi kupci so naši aktivni partnerji, ki nam nenehno dirigirajo in spreminjajo proizvodne in prodajne politike v podjetju, za svoj denar pa dobijo vrhunsko kvaliteto in stabilnega dobavitelja. In temu se ves čas prilagajamo.

 

Inoviranje ni samo odkrivanje novih izdelkov in dodelava teh izdelkov do stopnje, ki prinaša korist našim strankam. Inoviranje je tudi iskanje novih učinkovitih načinov, kako odgovoriti na potrebe strank, tako da bodo navdušene.

 

Zadovoljna stranka je danes bistveno premalo. Želimo navdušeno stranko. Naša navdušena stranka ni naš cilj temveč naša pot k napredku in uspehu.

MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja