(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

UVODNA BESEDA, PREDSTAVITEV IN DRUŽBENA ODGOVORNOST PODJETJA

 

"EMBALAŽA PO MERI ČLOVEKA"

 

Izdelki iz valovitega kartona in njihova toplota ljudi pomirja in jim odpre srca. Skladnost njihovih linij in oblik odseva v znanju, navadah in tradiciji, ki se v našem podjetju dopolnjujejo že 20. let. Družba MSK d.o.o. je bila ustanovljena leta 1990 in ohranja tradicijo izdelave embalaže iz 60. let.

 

Izdelki iz valovitega kartona predstavljajo ljubezen do narave in uporabnikov ter so bistvo našega podjetja. To bistvo želimo deliti s svetom. To nas je navdihovalo od ustanovitve podjetja do danes in nas vodi naprej. Podjetje vztrajno raste, vztraja pa tudi pri svojih načelih in bistvenih vrednotah, kot so naravnost materialov, kreativnost, kvaliteta in spoštovanje zaposlenih in partnerjev.

 

Srečko KAPUN, direktor

 

 

PREDSTAVITEV PODJETJA

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 in je letos praznovalo 20 obletnico delovanja. Ukvarjamo se s proizvodnjo embalaže iz valovitega kartona. V teh letih smo več ali manj uspešno premagovati ovire, katere pestijo vsa, predvsem pa mlada podjetja.

 

Naši številni zadovoljni kupci prihajajo iz vseh panog delovanja kot so:

 • lesna,
 • kovinsko predelovalna,
 • brusna industrija,
 • prehrambno-pekovska,
 • slaščičarji,
 • cvetličarji,
 • vinogradniki
 • in še mnogi drugi, ki so dokaz in pohvala za dosedanje, še bolj pa vzpodbuda za delo v bodoče.

 

Za zahtevnejše izdelke, t.i. darilno in dekorativno embalažo in druge izdelke iz valovitega kartona, smo registrirali blagovno znamko Kapun®, s katero zagotavljamo kvaliteto in prepoznavnost.

 

 

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

 

Kartonaža MSK d.o.o. je že 20. let aktivno prisotna v svojem lokalnem okolju in skrbi za izboljšanje kakovosti življenja in dela v okoljih, kjer smo navzoči.

 

Skrb za okolje je v samem vrhu prioritet naše razvojne strategije. Politika varstva okolja zajema celotni ciklus izdelka od faze načrtovanja, izdelave ter po izteku življenske dobe izdelka. Veliko pozornost posvečamo iskanju ter uporabi sodobnih tehnoloških rešitev za naše izdelke, kar vse številčnejši okoljsko ozaveščeni potrošniki spoštujejo. Cilj, ki ga zasledujemo, je embalaža za izdelavo katere porabimo manj električne energije, vode in drugih energentov. Sodelujemo tudi v raznih pokroviteljskih aktivnostih. Z njimi uresničujemo različne šolske, obšolske, kulturne, športne, humanitarne in druge projekte ter dvigujemo zavest o pomenu družbenega okolja.

 

Redno sodelujemo z vrtci, osnovnimi in srednjimi šolami iz lokalnega in širšega okolja ter raznimi drugimi društvi in ustanovami.

 

Za svoje delo smo do sedaj prejeli več priznanj in zahval:

 • Nam najdražje in najdragocenejše so vsakoletne voščilnice iz podarjenega valovitega kartona, katere izdelujejo okoliški vrtci in šole
 • September 2001 – Priznanje za sodelovanje v akciji ocenjevanja okolja ZLATA VRTNICA 2001 občine Slovenska Bistrica
 • Februar 2003 – Zahvala Kliničnega centra Ljubljana za donacijo za nakup inkubatorja in fototerapevtske lučke
 • December 2004 – Zahvala Zveze prijateljev mladine Maribor za prispevek k uresničevanju programov s katerimi pomagamo otrokom in družinam v stiski, s katerimi dvigujemo raven kakovosti življenja otrok in mladostnikov ter skrbimo za uresničevanje pravic otrok in družin
 • Vsakoletna priznanja lokalnih društev in organizacij za pomoč in sodelovanje.

 

 

MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja