(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

OBLIKOVANJE EMBALAŽE IN IZDELAVA ORODIJ

 

V lastnem oblikovalskem oddelku ter orodjarski delavnici učinkovito združujemo 20-letne izkušnje, strokovno znanje, oblikovalske kvalitete ter sodobno tehnološko opremo, podprto s trenutno najnovejšo programsko opremo.

 

Funkcionalnost, varnost izdelka, zanesljivost, atraktivna oblika, dizajn, moderni okolju prijazni materiali, kakovost in sprejemljiva cena so zahteve, ki nas vodijo pri oblikovanju embalaže iz valovitega kartona.

 

Vse navedeno nenehno nadgrajujemo in izpopolnjujemo s ciljem nenehnega izpopolnjevanja kakovosti in zanesljivosti ter sledenju svetovnih trendov v oblikovanju in vgradnji sodobnih materialov.

 

Vse to nam omogoča, da vam ponudimo sodobno oblikovano, všečno, na otip prijetno, varno, okolju prijazno in cenovno sprejemljivo obleko za vaše izdelke izdelane iz vrhunskih trendovskih materialov.

 

Rezultat modernega in visokotehnološkega pristopa k oblikovanju in razvoju embalaže je, da so izdelki v naši embalaži všečni, na otip prijetni, varni v transportu,  ter da se zaradi njene atraktivne oblike odlično prodajajo.

 

Zadovoljimo vsako vašo željo po sodobni ter kvalitetni embalaži in prispevamo k večji prepoznavnosti vaše blagovne znamke oz. izdelka ter vam pomagamo povečevati prodajo in utrjevati vašo blagovno znamko na tržišču ter vam s tem tudi znižati stroške in povečati zadovoljstvo tako zaposlenih kot kupcev.

 

Naš napredni oblikovalski servis nam omogoča, da vam v času našega obiska izdelamo vzorec  embalaže po vaših zahtevah, ki je prilagojen vašemu izdelku.

MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja