(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

OBLIKOVANJE, RAZVOJ EMBALAŽE IN ORODIJ

 

V lastnem razvojnem in oblikovalskem oddelku ter orodjarski delavnici učinkovito združujemo 20-letne izkušnje, strokovno znanje, oblikovalske kvalitete ter sodobno tehnološko opremo, podprto s trenutno najnovejšo programsko opremo.

 

Funkcionalnost, varnost izdelka, zanesljivost, atraktivna oblika, dizajn, moderni okolju prijazni materiali, kakovost in sprejemljiva cena so zahteve, ki nas vodijo pri oblikovanju in razvoju embalaže iz valovitega kartona.

 

Vse navedeno nenehno nadgrajujemo in izpopolnjujemo s ciljem nenehnega izpopolnjevanja kakovosti in zanesljivosti ter sledenju svetovnih trendov v oblikovanju in vgradnji sodobnih materialov.

 

Vse to nam omogoča, da vam ponudimo sodobno oblikovano, všečno, na otip prijetno, varno, okolju prijazno in cenovno sprejemljivo obleko za vaše izdelke izdelane iz vrhunskih trendovskih materialov.

 

Rezultat modernega in visokotehnološkega pristopa k oblikovanju in razvoju embalaže je, da so izdelki v naši embalaži všečni, na otip prijetni, varni v transportu,  ter da se zaradi njene atraktivne oblike odlično prodajajo.

Zadovoljimo vsako vašo željo po sodobni ter kvalitetni embalaži in prispevamo k večji prepoznavnosti vaše blagovne znamke oz. izdelka ter vam pomagamo povečevati prodajo in utrjevati vašo blagovno znamko na tržišču ter vam s tem tudi znižati stroške in povečati zadovoljstvo tako zaposlenih kot kupcev.

Naš napredni razvojni servis nam omogoča, da vam v času našega obiska izdelamo vzorec po vaših zahtevah, ki je prilagojen vašemu vzorcu.

 

INOVATIVNOST

Na področju embalaže iz VK se nenehno trudimo biti drugačni od ostalih. Lahko bi rekli, da se ves čas malo poslovno odmikamo od podobnih podjetij v branži in s tem želimo motivirati zaposlene za doseganje boljših rezultatov. S svojo drugačnostjo po ne smemo pretiravati ampak težiti k drugačnosti, ki nam odpira vrata do novih idej in produktov ter nas s tem na trgu dela zanimive, prepoznavne in posebne. Na ta način smo nenehno v poslovni evoluciji, katera nam ne dovoli zaspati, se umiriti in obstati v sivem povprečju. Vsaka ura vložena v nove ideje je za nas investicija.

Nenehna evolucija - razvoj je za nas način preživetja in vir ustvarjanja.

Kot posledica krize se je na trgu pojavil novi moment, saj v okolju, kjer živimo in delamo vse večjo težo dobivajo naši kupci – stranke. Podjetje in vsi zaposleni se tega zavedamo in od samega začetka skrbimo za naše stranke. Kupci in tudi njihovi kupci so naši aktivni partnerji, ki nam nenehno dirigirajo in spreminjajo proizvodne in prodajne politike v podjetju, za svoj denar pa dobijo vrhunsko kvaliteto in stabilnega dobavitelja. In temu se ves čas prilagajamo.

Inoviranje ni samo odkrivanje novih izdelkov in dodelava teh izdelkov do stopnje, ki prinaša korist našim strankam. Inoviranje je tudi iskanje novih učinkovitih načinov, kako odgovoriti na potrebe strank, tako da bodo navdušene.

Zadovoljna stranka je danes bistveno premalo. Želimo navdušeno stranko. Naša navdušena stranka ni naš cilj temveč naša pot k napredku in uspehu.

 

IMATE V TEJ GOSPODARSKI KRIZI PROBLEME Z EMBALAŽO?

 

PRIDITE K NAM IN MI VAM JIH BOMO VŠEČNO ZAPAKIRALI TER VAM IZ NJIH NAREDILI ODLIČNO PRILOŽNOST.

 

Govoriti o priložnostih v časih, v katerih se nahajamo, je težka, in za marsikoga celo bogokletna tema. Gospodarsko kolo se je upočasnilo in se nikakor ne želi ponovno zagnati. Zaradi posledic krize podjetja iščejo načine za zmanjšanje stroškov na področjih, za katera so v preteklosti menili, da so obrobna in nepomembna.

 

Današnje razmere je mogoče izkoristiti v smislu optimiranja procesov, reorganizacij in postavljanju novih vsebinskih temeljev za projekte - ideje, katerih izvedba bo po koncu krize za podjetje pomenila odskočno desko in vir konkurenčnih prednosti na trgu.

Pravega in zanesljivega partnerja spoznaš šele v težkih - kriznih časih, v situacijah, ko ne gre vse kot po maslu. Mi s svojimi strankami razvijamo partnerske odnose. Pomagati partnerju do zmage je naš recept, ki ga skozi naše projekte poizkušamo implementirati v odnose strankami. Tako je tudi naše svetovalno delovanje v teh časih lahko pomemben način, kako podjetja iščemo in najdemo odgovore na izzive današnjega časa.

 

Naš  nenehni cilj je biti konkurenčni, v odnosu do strank inovativni in predani. Zato naša razvojna skupina s svojimi znanji in izkušnjami na področju konstruiranja in izdelave embalaže iz valovitega kartona, ki  po potrebi vključujejo tudi zunanje partnerje, v tem času dodaja vrednost našim obstoječim in bodočim strankam.

 

Če imate težave kako hitro, ekonomično in všečno zapakirati vaš produkt - izdelek ali samo darilo, nam to sporočite in mi bomo z veseljem poskrbeli za to, da vaše probleme pretvorimo v nove priložnosti. 

 

Ko si boste zaželeli spremembe in nove embalaže za vaše izdelke, vam bomo v naši kartonaži z veseljem in strokovnim znanjem pomagali. Dizajn, materiale in zaščito vaših izdelkov vam bomo izdelali po vaših željah. Za končno zadovoljstvo pa izbrane izdelke dopolnimo z želenimi motivi – logotipi – sporočili v različnih tehnikah (barvni tisk, suhi žig, izsek ipd.).

Naše izdelke boste prepoznali po izvirni konstrukciji, dizajnu, naravnih materialih, kvalitetni izdelavi, podrobnostih – detajlih, popolnosti oblike. Iz njih veje duh prefinjenosti, popolne oblike in mehkoba dotika.

Izdelki izdelani za vas so prežeti z naravo, tradicijo, emocijami, eleganco, modernim dizajnom in harmonijo.

Posredujte nam sporočilo z vašimi problemi, idejami oz. razmišljanji in skupaj bomo poiskali rešitev v kvalitetni, ekonomični in všečni embalaži, ki bo v času, ko se svet vrti počasneje, dodala pospešek vašemu poslovanju.

 

Če ste do sedaj morali vi trkati na vrata potencialnih strank, bodo sedaj one klicale vas saj bo v vaši novi embalaži dovolj prostora za vse vaše produkte, katere ponujate svojim strankam.

MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja