(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

PRODAJNI PROGRAM

 

Naše vodilo je »Obleka naredi človeka, kvalitetna embalaža končni izdelek«. V podjetju MSK d.o.o. nadaljujemo petdesetletno tradicijo proizvodnje embalaže iz valovitega kartona v Slovenski Bistrici.

 

Sodelovanje gradimo na partnerskem in dolgoročnem odnosu. Vas kot stranko postavljamo v središče našega delovanja in tako razvijem optimalne rešitve, ki zadovoljijo vaše potrebe po embalaži in uresniči vaše prodajne cilje.

 

S svojimi izkušnjami, kreativnim pristopom k reševanju problemov  in inovativnostjo uspešno sledimo trendom v izdelavi ekonomične, praktične in ekološke embalaže, s ciljem povečati vrednost vašim izdelkom.

 

Zavedamo se, da dandanes embalaža izdelka ne le ohranja in varuje, kar je njena prvenstvena funkcija, temveč je postala element, ki izdelku povečuje vrednost v očeh kupca.

 

Naši izdelki so okolju prijazni, saj so izdelani iz recikliranega papirja, pri tisku uporabljamo barve na vodni osnovi, proizvodnja pa ne povzroča nevarnih izpustov v okolje ter je zdravju zaposlenih neškodljiva.

 

Naše delo je bilo že večkrat nagrajeno, ponosni pa smo tudi na pridobitev in redno certificiranje standarda ISO 9001:2008 ter okoljskega standarda ISO 14001:2004.

 

 

PRIVARČUJTE ČAS IN DENAR

Naš strokovni team nudi celovite rešitve vaših potreb na enem mestu.

 

Proizvodni program delimo:

 

 

Ponujamo še več. Klobuki za maturantke, cilindri za maturante, stenske ure (delujejo !!!), kovčki prilagojeni vašim artiklom, stoli (do 300 kg), mize,…

 

Izdelamo vse, omejitev je samo vaša domišljija.

 

Vabimo Vas da nas obiščete.

 

 

MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja