(02) 844 35 70
(02) 844 35 74
(02) 844 35 75

 

REFERENCEIzdelujemo vse vrste transportne in dekorativne embalaže za pohištveno, lesno predelovalno, kovinsko in avtomobilsko industrijo, za potrebe vinogradništva in kletarjenja, industrije pijač, mlekarske in mesno-predelovalne, pekarske in slaščičarske industrije. Posebno področje naše proizvodnje je tudi transportna in dekorativna embalaža za pridelovalce rezanega cvetja in lončnic, cvetličarje, pisarniško galanterijo in podobno.

 

Zahteve trga obvladujemo z lastnim razvojem in  kreiranjem oblik embalažnih izdelkov in orodij ter visoko kakovostjo izdelave. Visoka kakovost naših izdelkov, kreativnost v oblikovanju in svetovanju, male serije in kratki roki izdelave so vodila naših aktivnosti.

 

Lastnen razvoj in  kreiranje embalažnih izdelkov je podprto z  računalniško vodenim ploterjem KÖNSBERG.

 

Proizvodi podjetja MSK d.o.o. in naše blagovne znamke KAPUN® poudarjajo identiteto proizvodov in osebnostni pečat kupca, ekološko naravnanost kupcev, ob tem pa služijo kot transportni pripomoček za enostavnejšo distribucijo izdelkov ali kot končni okras vašim prodajnim in darilnim programom.

 

Kreativnost, visoka kakovost in inovativnost pri izdelavi naših izdelkov, kratki dobavni roki in naš transport do kupca so vodila in prednosti naših aktivnosti.


Naši proizvodi poudarjajo osebnostni pristop in dajejo identiteto vašim  proizvodom ali pa služijo kot zaščita pri transportu vaših izdelkov do končnega kupca.

 

Skupaj z našimi strankami nenehno odkrivamo nove rešitve, katere so smiselne in uporabne predvsem za končnega uporabnika, saj so končni uporabniki naš ključni igralec pri razvoju novih izdelkov. Širok krog stalnih odjemalcev in 20. letna tradicija v izdelavi zagotavlja visoko raven kvalitete naše embalaže.

 

Imamo izredno širok krog stalnih odjemalcev iz vseh področij gospodarstva, negospodarstva in drobne obrti kar vam zagotavlja vrhunsko kvaliteto naše embalaže.

 

Dokaz naše poslovne uspešnosti so tudi razna priznanja, ki smo jih za naše produkte prejeli v preteklih letih:

 

  • 22.5.1997 - Posebno priznanje Celjskega sejma za Garnituro MOBO natur
  • 1998 – Priznanje za embalažo 1998 Gospodarske zbornice RS (Slovenski Oskar za embalažo) za Kartonsko zloženko za cvetje (avtor Srečko Kapun)
  • 17.9.1998 - Zlati ceh za kvaliteto, na 31. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju
  • 16.9.1999 – Priznanje za izvirno urejen razstavni prostor iz lepenke na 32. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju
  • 13.9.2000 - Srebrni ceh za kvaliteto, na 33. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju
  • 11.9.2003 – Bronasto priznanje razstavljalcu za izvirno urejen razstavni prostor, na 36. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju
  • 10.9.2004 – Srebrno priznanje razstavljalcu za izvirno urejen razstavni prostor, na 37. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju
  • 12.09.2008 – Zlata zvezda Celjskega sejma, na 41. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

 

Embalaža za kraljičino vino

17. vinsko kraljico Slovenije je novembra 2012 izbrala posebna komisija, ki je odločila, da bo to za leto 2013 Neža Pavlič iz Slovenskih Konjic. Njena naloga je, da "združuje slovenske vinorodne dežele, predstavlja slovenska vina in vinogradništvo ter da je poslanica slovenskega turizma in kulturne dediščine". Protokolarno vino Vinske kraljice Slovenije 2013 je Renski rizling - pozna trgatev, letnik 2009. Za to protokolarno vino smo embalažo izdelali v našem podjetju.

 

Povezava na uradno stran Vinske kraljice Slovenije: http://vks2013.si/nezapavlic/uraden-sprejem-vinske-kraljice-slovenije-na-zlatem-gricu/

 MSK d. o. o.
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica

E-mail:
info@msk.si

Pošljite povpraševanje

Podjetje:

Kontaktna oseba:

Email:

Telefon:

Sporočilo: 

Našim strankam nudimo brezplačno parkiranje.

 

 

 

 

Znak Zelena pika

 

Zelena pika pomeni, da je podjetje, ki je izdelek dalo na trg, finančno vključeno v sistem ločenega zbiranja odpadne embalaže.

 

 

QR-Code podatki 

QR-Code podatki o podjetju

 

QR-Code lokacija 

QR-Code lokacija podjetja